Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Нова Mazda 3 дебютувала у Лос-Анджелесі

Японці з Mazda привезли до США нове покоління компактного хетчбеку під індексом 3. Як виявилось новачок отримав революційний бензиновий двигун та широкий перелік опцій, які дозволять йому ще ефективніше конкурувати з такими грандами як VW Golf, Ford Focus та Kia Ceed. Незважаючи на технічні інновації, виробник продовжує робити ставку на яскраву зовнішність трійки і сподівається що потенційні клієнти оцінять незвичний екстер҆ єр та будуть купувати цю модель не гірше ніж раніше.

В довжину нова Mazda 3 розтянулася на 4 метра і 45 сантиметрів, що набагато більше ніж VW Golf, але при цьому колісна база складає 2725 мм. За рахунок цього в салоні трійки дуже просторо, особливо на задньому ряді сидінь. Ходова частина новачка має багато спільного з попередником, тут так само передні стійки Макферсон та задня балка з можливістю оснащення повним приводом. Можливо, що у топовому варіанті, який матиме більше 250 к.с. ми і побачимо привод на всі колеса.

Під капотом Mazda 3 може встановлюватись дизельний 1,8-літровий силовий агрегат під назвою SkyActiv-D, який завдяки п҆ єзоінжекторам поєднує економічність та непогану потужність. Ефективність турбодизеля зросла одразу на 30% в порівнянні з бензиновими аналогами. Доречи, бензинові двигуни мають об҆ єм 1,5 або 2 літри та ідентифікуються як SkyActiv-G.Також очікується поява турбованого мотора SkyActiv-X, який використовуватиме сучасну систему наддуву Spark Plug-Controlled Compression Ignition. Зі слів виробника, хетчбек стане більш динамічним та екологічнішим, що в першу чергу оцінять європейські споживачі.

Інтер҆ єр Mazda 3 неможливо сплутати ні ж ким із конкурентів, адже японці зробили акцент на індивідуальний стиль. Оригінальне торпедо посередині вмістило 8,8-дюймовий монітор інформаційно-розважального комплексу під яким вже на звичному місці розташований блок клімат-контролю. Якість матеріалів оздоблення майже нічим не поступається європейським аналогам.

До переліку опцій трійки потрапили системи допомоги водію при гальмуванні, зміни напрямку руху та безпечного паркування. Японська п'ятидверка має в своєму арсеналі світлодіодні фари та інфрачервоні камери кругового огляду. За попередньою інформацією, хетчбек трохи подорожчає, але це звичайна практика при виході нової моделі. Очікується, що у базовому виконанні Mazda 3 коштуватиме від 20 тисяч євро…

 

 

03.12.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Нова Mazda 3 дебютувала у Лос-Анджелесі

Політика конфіденційності